SERVEI DE NUTRICIÓ ONLINE

categoría Nutrició

27 octubre 2020A ENDOCS-NUTRICIÓ Oferim visites amb la nutricionista de forma telemàtica

EN QUÈ CONSISTEIXEN LES VISITES ONLINE?

Les visites online tenen la mateixa durada i tractament que les visites presencials.

 

PRIMERA VISITA:

La primera visita té una durada d'uns 30 min aprox.

En aquesta, es realitza una entrevista nutricional completa (horaris, hàbits nutricionals, consum de begudes, gustos alimentaris ...) per valorar els hàbits previs.

Segons cada pacient i els objectius de tractament, s'enviarà per correu electrònic la pauta nutricional personalitzada.

 

VISITES DE SEGUIMENT:

Es valorarà el seguiment de la pauta alimentària, es canviarà si és necessari i es lliurarà material educatiu com a idees de menús, recomanacions segons les diferents èpoques de l'any, estratègies per a suportar l'ansietat, estratègies per no picar entre hores ... entre d'altres .

Es demanarà al pacient que es pesi a primera hora del matí (abans de fer la visita amb la nutricionista) i si és possible, prengui mesures antropomètriques, per poder valorar l'evolució en la composició corporal.

 

QUINA DIFERÈNCIA HI HA AMB LES VISITES PRESENCIALS?

No hi ha cap diferència en la metodologia de treball, en la durada ni en el tracte amb el pacient. L'única diferència és que el pacient no ha de desplaçar-se i el pes s'ha d'obtenir a casa.

 

EN QUINS CASOS ÉS ADEQUAT FER UNA VISITA ONLINE?

Com a norma general, podem dir que es poden ABORDAR tots els casos de forma telemàtica. Tractem patologies com obesitat, intoleràncies alimentàries, dietes vegetarianes o veganes, problemes digestius, trastorns de conducta alimentària, nutrició esportiva, coaching nutricional, alimentació durant la gestació o lactància ...

Si en algun cas en concret, considerem que no és possible abordar el cas de manera online, li aconsellarem acudir de forma presencial.

 

Hem de tenir en compte que passem moltes hores del dia a casa, amb aliments disponibles i gairebé sense realitzar activitat física. Són escenaris desconeguts per a tots que s'han d'abordar i no deixar per a més endavant.

 

Recorda que, ARA MÉS QUE MAI, LA SALUT ÉS EL MÉS IMPORTANT.

Autor:


Cap de Servei @doctorasesmilo Especialista en endocrinologia de la gestació/reproducció Responsable Unitat d’hipòfisis Responsable Unitat de tiroides Co-cordinació de la Unitat d' Ovari poliquístic


Dietista-Nutricionista Educadora en Diabetis Coach nutricional Especialista en Nutrició Esportiva Especialista en nutrició en embaràs i lactància Coordinació unitad d' obesidad


Vols fer-nos una consulta Blog d'Endocrinologia i Nutrició?

Cercar en el Blog

També et pot interessar

Aliments de temporada: LA CARBASSA

SERVEI DE NUTRICIÓ ONLINE

Típica de la tardor, té importants propietats nutritives y escasses calories

Continuar llegint

L’OBESITAT AGREUJA LA COVID19 EN PACIENTS JOVES

SERVEI DE NUTRICIÓ ONLINE

Noves observacions situen els pacients amb obesitat com aquells qui han patit la COVID19 amb més gravetat. Els resultats posen de manifest que els pacients més joves ingressats eren els que tenien un IMC més elevat.

Continuar llegint

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +