Unitat de Nutrició, Diabetis i Obesitat d'Hospital Universitari Dexeus

categoría Colesterol Diabetis Hipòfisi Hirsutisme Nutrició Obesitat Ovari Poliquístic Tiroides

22 gener 2018El servei d'Endocrinologia de Dexeus, www.endocrino.cat, dirigeix la Unitat d'Obesitat del nostre Hospital des de fa més de 10 anys. Som els especialistes en diabetis, diabetis gestacional, obesitat i nutrició en general.

Per què l'endocrinòleg està al capdavant de la Unitat d'Obesitat, de Nutrició i de Diabetis?

Perquè són malalties metabòliques, perquè un endocrinòleg és el fisiòleg que estudia i coneix en profunditat aquestes malalties.

Per què escollir la nostra Unitat?

Perquè treballem de forma multidisciplinar. El endocrinòleg diagnostica i realitza el pla de tractament. La nutricionista, psicòloga, el preparador físic o el cirurgià, en funció de cada cas, hi participen sempre que el pacient ho necessiti i en el grau en què ho necessiti.

Aquesta estructura és anàloga al que passa en els Hospitals de 3r nivell i en els Hospitals més prestigiosos del món.

Per què és més probable tenir èxit en la pèrdua de pes si l'endocrinòleg dirigeix ​​el tractament?

Perquè l'obesitat ha deixat de ser "golafreria" des de fa temps; tenim un "adipostato" cerebral que dificulta l'èxit dels programes de pèrdua de pes, perquè ens empeny a reguanyar.

Des de fa poc, disposem d'unes eines farmacològiques excel·lents que ens ajuden de vèncer el adipostato, sense menysprear la importància del treball educatiu i de suport dels nostres professionals nutricionistes, terapeuta i psicòloga. Però aquestes noves teràpies ajuden molt al pacient i ha de saber que existeixen.

Per què és millor que nosaltres t’indiquem quina teràpia?

Perquè ja sabeu que l'obesitat es veu com un "negoci" per part de molts. És evident que el pacient que vol resoldre els seus problemes, és fàcil que cregui en "remeis miraculosos" de tota mena. No només em refereixo a fàrmacs, sinó a tècniques mèdiques que de vegades no estan contrastades. A més és molt fàcil caure, perquè se solen acompanyar d'unes campanyes de màrqueting molt agressives.

T'esperem al Servei d'Endocrinologia per ajudar-te en qualsevol tema relacionat amb la nutrició:

-Maneig de l'obesitat i el sobrepès

-Maneig de la diabetis i la diabetis gestacional

-Maneig multidisciplinari intensiu i no intensiu dels trastorns de conducta alimentària: Bulímia / anorèxia / trastorn per afartament ...

-Nutrició en l'esport

-Nutrició en el pacient que pateix malalties digestives

-Nutrició en el pacient oncològic

Per saber-ne més: http://www.endocrino.cat

Autor:


Cap de Servei @doctorasesmilo Responsable Unitat d’hipòfisis Responsable Unitat de tiroides Especialista en endocrinologia de la gestació


Nutricionista i educadora en diabetis


Dietista-Nutricionista Educadora en Diabetis Especialista en Nutrició Esportiva


Nutricionista i educadora en diabetis


Nutricionista i educadora en diabetis


Vols fer-nos una consulta Blog d'Endocrinologia i Nutrició?

Cercar en el Blog

També et pot interessar

Nous subgrups de Diabetis. 5 tipus de Diabetis en lloc de 2 És possible?

Unitat de Nutrició, Diabetis i Obesitat d'Hospital Universitari Dexeus

Actualment la diabetis es classifica en dues formes principals, diabetis tipus 1 i diabetis tipus 2. La diabetis tipus 2 és la més prevalent actualment en la nostra societat, i en concret, aquest tipus de diabetis és molt heterogènia. Una classificació més concreta, podria proporcionar eines poderoses per poder individualitzar molt millor el tractament de cada pacient.

Continuar llegint

Tractament hormonal substitutiu: tractament de l’ hipopituitarisme

Unitat de Nutrició, Diabetis i Obesitat d'Hospital Universitari Dexeus

La disfunció dels sistemes hormonals requereix que nosaltres, els endocrinòlegs, tinguem la suficient perícia i entrega per a trobar el millor tractament de reposició hormonal. I el millor és aquell que de forma més fidedigna reprodueix els nivells d’hormones de l’estat de no malaltia.

Continuar llegint

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +