Tractament COACHING NUTRICIONAL

categoría Nutrició Obesitat

26 gener 2018Portem molts anys dedicant-nos a la Nutrició i, com a experts, ens adonem que la clau per perdre pes és CANVIAR els HÀBITS D'ALIMENTACIÓ per TOTA LA VIDA. Per aquest motiu, hem creat el tractament NUTRI-COACH que pretén realitzar un seguiment estret i personalitzat setmanal o bisetmanal.

Portem molts anys dedicant-nos a la Nutrició i, com a experts, ens adonem que la clau per perdre pes és CANVIAR els HÀBITS D'ALIMENTACIÓ per TOTA LA VIDA. Això és un procés llarg i d'adaptació del propi pacient. Per a això, la millor opció per aconseguir aquest objectiu, és realitzar un seguiment PERSONALITZAT, MULTIDISCIPLINAR i amb SEGUIMENT a llarg termini.

Per aquest motiu, hem creat el tractament NUTRI-COACH que pretén realitzar un seguiment estret i personalitzat setmanal o bisetmanal.

¿Què és el COACHING?

El coaching és una intervenció que té com a objectiu l'enfortiment de l'autoestima en la pròpia persona, independentment de la qüestió o la tasca de la qual es tracti.

És un procés d'entrenament individual, estructurat de manera que permet a la persona desenvolupar el seu potencial i augmentar el seu nivell de resultat.

Perquè les persones canviïn han d'experimentar el desig i la necessitat de dur a terme el canvi

PER QUÈ S'HA POSAT TAN DE MODA?

El coaching ofereix avantatges davant d'altres tractaments.

 • Facilita que les persones s'adaptin als canvis de manera eficient i eficaç.
 • Mobilitza els valors centrals i els compromisos de l'ésser humà.
 • Renova les relacions i fa eficaç la comunicació en els sistemes humans.
 • Estimula a les persones cap a la producció de resultats sense precedents.
 • Predisposa a les persones per a la col·laboració

¿I EL COACHING NUTRICIONAL?

Coaching Nutricional és aquell tipus de coaching relacionat amb l'alimentació. El procés està dirigit per a aquelles persones que vulguin fer canvis en la seva alimentació i vulguin canviar les seves conductes alimentàries.

En el coaching nutricional, el pacient es planteja uns objectius relacionats en la millora de la seva salut i s'apliquen mesures preventives o tractaments.

 

¿PER A QUÈ SERVEIX EL COACHING NUTRICIONAL?

 1. Genera autoestima en la nostra pròpia persona
 2. Desenvolupa el nostre potencial a optimitzar la nostra pròpia individualitat, és a dir, ens ajuda a prendre les nostres pròpies decisions.
 3. Pren consciència de la realitat objectiva, i també a pren consciència de la potencialitat. Les barreres no són reals sinó barreres autoimposades mentalment.
 4. Dóna l'oportunitat de convertir-se en la millor versió de si mateix amb eines per potenciar-les i gestionar-les.
 5. Ofereix la possibilitat d'adquirir les competències socials i personals necessàries per millorar l'auto-consciència, l'empatia, l'auto-motivació, el control de les seves emocions i les habilitats socials.

QUÈ BENEFICIS EM POT APORTAR AQUEST TRACTAMENT?

 • Millorar la capacitat pròpia per rebre coaching.
 • Millorar l'autoconsciència
 • Revelar el potencial i fomentar les habilitats
 • Ajudar a crear i implementar els plans d'acció
 • Adquirir noves habilitats, inici el canvi d'una manera conscient, aprenc a realitzar les coses d'una manera diferent que em porta a la meta desitjada.
 • Aplicar habilitats, vaig adquirint experiència en aquestes noves habilitats.
 • Formar nous hàbits, el nou hàbit ja està integrat en mi.

 

En ENDOCS t'oferim la possibilitat de realitzar un tractament completament personalitzat i adaptat a les teves necessitats perquè aconsegueixis D'UNA VEGADA PER TOTES canviar la conducta alimentària.

Autor:


Dietista-Nutricionista Educadora en Diabetis Especialista en Nutrició Esportiva


Vols fer-nos una consulta Blog d'Endocrinologia i Nutrició?

Cercar en el Blog

També et pot interessar

Un fong usat en la medicina tradicional xinesa podria ser utilitzat com a estratègia en la pèrdua de pes

Tractament COACHING NUTRICIONAL

Un estudi mostra que el fong Ganoderma lucidum, utilitzat en la medicina tradicional xinesa per les seves propietats antidiabètiques, té també propietats anti-obesitat que s’associen a la modulació que provoca en la microbiota intestinal.

Continuar llegint

TRUCS NUTRICIONALS PER CUIDAR LA TEVA PELL DESPRÉS DE L’ESTIU

Tractament COACHING NUTRICIONAL

El consum de certs aliments pot ajudar-nos a aconseguir major protecció per la pell exposada al sol i a mantenir el bronzejat

Continuar llegint

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +