OBESITAT. Generalitats i regulació del pes corporal

categoría Obesitat

28 abril 2020En aquest vídeo us explico què causa i quines conseqüències té l'obesitat i per què tendeix a cronificar-se.

L'obesitat és una malaltia, us explico causes, conseqüències i els mecanismes interns que regulen el pes corporal. Des de fa temps l'obesitat ha deixat de ser simplement golafreria. És cert que l'obès ha menjat, però algunes persones tendeixen a menjar més i / o a acumular més. En tot cas, el cervell té un sistema que tendeix a retenir pes. En un segon vídeo us explico com tractar-lo i vèncer-ho.

Autor:


Cap de Servei @doctorasesmilo Especialista en endocrinologia de la gestació/reproducció Responsable Unitat d’hipòfisis Responsable Unitat de tiroides Co-cordinació de la Unitat d' Ovari poliquístic


Vols fer-nos una consulta BLOG VIDEO endocrino?

Cercar en el Blog

També et pot interessar

Nuevos fármacos para la obesidad

OBESITAT. Generalitats i regulació del pes corporal

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

Continuar llegint

Un fong usat en la medicina tradicional xinesa podria ser utilitzat com a estratègia en la pèrdua de pes

OBESITAT. Generalitats i regulació del pes corporal

Un estudi mostra que el fong Ganoderma lucidum, utilitzat en la medicina tradicional xinesa per les seves propietats antidiabètiques, té també propietats anti-obesitat que s’associen a la modulació que provoca en la microbiota intestinal.

Continuar llegint

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +