OBESITAT. Generalitats i regulació del pes corporal

categoría Obesitat

28 abril 2020En aquest vídeo us explico què causa i quines conseqüències té l'obesitat i per què tendeix a cronificar-se.

L'obesitat és una malaltia, us explico causes, conseqüències i els mecanismes interns que regulen el pes corporal. Des de fa temps l'obesitat ha deixat de ser simplement golafreria. És cert que l'obès ha menjat, però algunes persones tendeixen a menjar més i / o a acumular més. En tot cas, el cervell té un sistema que tendeix a retenir pes. En un segon vídeo us explico com tractar-lo i vèncer-ho.

Autor:


Cap de Servei @doctorasesmilo Especialista en endocrinologia de la gestació/reproducció Responsable Unitat d’hipòfisis Responsable Unitat de tiroides Co-cordinació de la Unitat d' Ovari poliquístic


Vols fer-nos una consulta BLOG VIDEO endocrino?

Cercar en el Blog

També et pot interessar

Nuevos fármacos para la obesidad

OBESITAT. Generalitats i regulació del pes corporal

L'EMEA (Agència Europea del Medicament), ha aprovat dos nous fàrmacs per al tractament de l'obesitat: Mysimba® i Saxenda®.La EMEA (Agencia Europea del Medicamento), ha aprobado dos nuevos fármacos para el tratamiento de la obesidad: Mysimba® y Saxenda®.

Continuar llegint

UN NOU ESTUDI REVELA LA REALITAT DEL METABOLISME

OBESITAT. Generalitats i regulació del pes corporal

EL PERQUÈ DEL MEU METABOLISME D'urant molts anys, s'ha cregut que el metabolisme basal depèn en gran part de l'edat. Sempre s'ha constatat que l'adolescència és una època en la qual la despesa calòrica és molt elevada, i a partir dels 40-50 anys, el metabolisme baixa de manera significativa.

Continuar llegint

Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +