Còm es diagnostica la Diabetis?

Còm es diagnostica la Diabetis?
El diagnòstic es realitza mitjançant una anàlisi de sang, determinant la concentració de glucosa:
  • Un valor de glucosa a l’atzar (sense tenir en compte quan s’ha menjat per darrer cop) >200 mg/dL confirma el diagnòstic clínic de diabetis;
  • Dos valors > 126 mg/dL en dejú també fan el diagnòstic;
  • Es poden determinar en sang marcadors immunològics propis de la diabetis tipus 1 útils quan dubtem sobre quin tipus de diabetis tenim al davant.

Vols fer-nos una consulta Diabetis general?

També et pot interessar


Còm es diagnostica la Diabetis?

APPS i DIABETIS

És important tenir en compte que l'ús de les aplicacions no pretén ni ha de substituir el seguiment per part del metge.

Còm es diagnostica la Diabetis?

Els ous: nutritius i beneficiosos. I la llet o el yogur sencer potser no tan perjudicials ...

Els consum d’ous i d’algun producte làctic sencer podrien reduir el risc de diabetis La diabetis mellitus tipus 2 (DM2) és un trastorn metabòlic que es caracteritza per hiperglucèmia (nivells de sucre en sang elevats) amb presencia de resistència a la insulina i dèficit d'insulina. La diabetis de tipus 2 està estretament relacionada amb l'obesitat i la seva prevalença està en augment.

Còm es diagnostica la Diabetis?

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia: El consum d'àcids grassos saturats (AGS) provinents dels lactis i les carns no processades no són nocius per a la salut cardiovascular ni es relacionen amb un major risc de diabetis, mentre que el consum de carns processades com salsitxes, embotits i bacó sí que es relacionen amb patologia cardiovascular i mortalitat.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +