GASTRECTOMIA TUBULAR (SLEEVE)

GASTRECTOMIA TUBULAR (SLEEVE)
Modalitat de cirurgia, relativament nova (5-7 anys), que està sent molt utilitzada per la seva senzillesa i eficàcia.

El principal avantatge és la seva baixa taxa de complicacions. Comparat amb el by-pass on es fan moltes més seccions intestinals, els riscos són molt menors i rarament s’ha descrit compromís per la vida.

L’altre gran avantatge és que el pacient no precisa prendre suplements vitamínics de per vida (només en algun pacient es compromet la vitamina B12).

Es secciona l’estómac longitudinalment, sense actuar sobre l’intestí. La capacitat gàstrica que es deixa és d’uns 100-150cc. Permet menjar menys quantitat sense passar gana i amb un buidament gàstric normal.
 
La  intervenció és de curta durada, 1-2 hores.


Vols fer-nos una consulta Tècniques Aplicades Obesitat?

També et pot interessar


GASTRECTOMIA TUBULAR (SLEEVE)

APPS i DIABETIS

És important tenir en compte que l'ús de les aplicacions no pretén ni ha de substituir el seguiment per part del metge.

GASTRECTOMIA TUBULAR (SLEEVE)

Els ous: nutritius i beneficiosos. I la llet o el yogur sencer potser no tan perjudicials ...

Els consum d’ous i d’algun producte làctic sencer podrien reduir el risc de diabetis La diabetis mellitus tipus 2 (DM2) és un trastorn metabòlic que es caracteritza per hiperglucèmia (nivells de sucre en sang elevats) amb presencia de resistència a la insulina i dèficit d'insulina. La diabetis de tipus 2 està estretament relacionada amb l'obesitat i la seva prevalença està en augment.

GASTRECTOMIA TUBULAR (SLEEVE)

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia

Per als amants del formatge i de la carn vermella tenim una bona notícia: El consum d'àcids grassos saturats (AGS) provinents dels lactis i les carns no processades no són nocius per a la salut cardiovascular ni es relacionen amb un major risc de diabetis, mentre que el consum de carns processades com salsitxes, embotits i bacó sí que es relacionen amb patologia cardiovascular i mortalitat.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +