Nutrició Esportiva

Nutrició Esportiva
A ENDOCS les nostres dietistes –nutricionistes t'ajuden a portar una nutrició adaptada pot prevenir lesions i millorar el rendiment de l’esportista.

Una nutrició adaptada pot prevenir lesions i millorar el rendiment de l’esportista.

Comptem amb Nutricionistes especialitzades en Nutrició Esportiva que t’ajudaran a ajustar la ingesta al pla d’entrenament i/o competicions.

Per un correcte rendiment físic, evitar lesions i millorar la composició corporal és fonamental una alimentació adequada,  que aporti els nutrients necessaris i el repartiment d’aquests al llarg del dia en funció dels horaris i exercicis dels entrenaments o en dies de DESCANS.

A més a les nostres consultes contem amb la possibilitat de fer un estudi de la composició corporal, eina indispensable per ajustar tractament en el pacient esportista

En el programa de nutrició esportiva s’inclou:

  1. Estudi de la composició corporal
  2. Avaluació hàbits alimentaris en funció de les característiques de l’esportista i del seu pla d’entrenament (exercicis de força o resistència, intensitat i durada, horaris, etc)
  3. Dieta adaptada i personalitzada amb consells dietètics de la correcta nutrició en l’esportista
  4. En les visites de seguiment s’avalua l’evolució i sensacions de l’esportista, s’adapta el pla quan es necessari (si els resultats o sensacions no són els esperats, si canvia el pla d’entrenament, etc.) .- Es pot ampliar el consell nutricional amb opció de dieta de sobrecarrega personalitzada per a competicions, informació de com ha de ser la ingesta  i hidratació pre, durant i post competició, etc.

Vols fer-nos una consulta Nutrició Esportiva ?

Nutrició Esportiva

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Nutrició Esportiva

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Nutrició Esportiva

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +