Nutrició Ovolactovegetariana i Vegana

Nutrició Ovolactovegetariana i Vegana
Quan es decideix evitar els productes d’origen animal cal planificar correctament la ingesta per evitar estats carencials.

Cada cop més se'ns recomana seguir dietes més baixes en proteïnes animals i poder així augmentar la ingesta de proteïna vegetal.

Si heu decidit ser vegetarià, és imprescindible acudir a un Nutricionista per poder establir una pauta nutricional completa i evitar tenir dèficits nutricionals.

A la dieta vegetariana és imprescindible la suplementació amb vitamina B12 i hauríem de valorar la ingesta de proteïnes, calci, iogo, vitamina D…

Es parla que el 5% de la població mundial seria vegetariana o vegana d'aquí uns anys.

Les dietes veganes o aliments vegans cada vegada són més freqüents a la nostra població. Per això, hem de conèixer com ha de ser l'alimentació en un pacient vegà i valorar suplementació si cal.

A ENDOCS us assessorem per portar una alimentació vegana (sense productes animals) oovolactovegetariana (amb ous i lactis) saludable i suficient.

Les nostres Dietistes-Nutricionistes ofereixen consell alimentari-nutricional per fer les combinacions pertinents per obtenir tots els nutrients essencials (proteïnes, ferro, vitamina B12, calci, etc.)


Vols fer-nos una consulta Nutrició Especialitzada ?

També et pot interessar


Nutrició Ovolactovegetariana i Vegana

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Nutrició Ovolactovegetariana i Vegana

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Nutrició Ovolactovegetariana i Vegana

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +