Les dietistes –nutricionistes d’ENDOCS, com a expertes en alimentació, ajuden a detectar ingestes deficitàries en vitamines i minerals i li ofereixen propostes de millora dins la seva alimentació habitual per evitar estats carencials.
Diferents patologies, o una nutrició errònia -per manca de gana per malaltia- poden conduir a dèficits vitamínics (anèmia per manca de B12, dèficit de vitamina D...) i/o de minerals (anèmia ferropènica, osteoporosis per dèficit de calci...).
Podem ajudar-lo a avaluar la seva ingesta, detectar possibles situacions que puguin estar causant el trastorn i li farem propostes per a potenciar les fonts alimentaries necessàries en cada cas. En el marc d’un equip multidisciplinar, l’endocrinòleg prescriurà suplementació farmacològica si és necessària.
Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.
El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut
Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.