CONSELLS per a la salut tiroidea

CONSELLS per a la salut tiroidea
La tiroides utilitza iode per fabricar les seves hormones, assegura't que la sal que compres estigui iodada i que consumeixes peix almenys dues o tres vegades per setmana.
  • Les dones pateixen amb major freqüència alteracions tiroïdals, sobretot a partir dels 40 anys, si et trobes en aquesta edat i presentes algun dels símptomes anteriorment descrits, consulta al teu metge per revisar els teus nivells hormonals.
  • L'hipotiroïdisme no tractat augmenta les complicacions durant l'embaràs pel que és important controlar els nivells hormonals en cada trimestre.
  •  El tractament de l’hipertiroïdisme ha d'intentar realitzar-se abans de l'embaràs. Si estàs embarassada, els fàrmacs antitiroïdals són la millor opció i els controls hormonals han de ser regulars i molt freqüents.
  •  Si acabes de ser mare i et trobes en situació de “depressió postpart”, demana al teu metge que revisi el teu nivell d'hormones tiroïdals.

Vols fer-nos una consulta Tiroides General?

També et pot interessar


CONSELLS per a la salut tiroidea

Reunió anual científica en patologia tiroidea

Hem estat a la reunió d'experts de tiroides de la SEEN a Madrid


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +