26 gener 2018
Portem molts anys dedicant-nos a la Nutrició i, com a experts, ens adonem que la clau per perdre pes és CANVIAR els HÀBITS D'ALIMENTACIÓ per TOTA LA VIDA. Per aquest motiu, hem creat el tractament NUTRI-COACH que pretén realitzar un seguiment estret i personalitzat setmanal o bisetmanal.
Portem molts anys dedicant-nos a la Nutrició i, com a experts, ens adonem que la clau per perdre pes és CANVIAR els HÀBITS D'ALIMENTACIÓ per TOTA LA VIDA. Això és un procés llarg i d'adaptació del propi pacient. Per a això, la millor opció per aconseguir aquest objectiu, és realitzar un seguiment PERSONALITZAT, MULTIDISCIPLINAR i amb SEGUIMENT a llarg termini.
Per aquest motiu, hem creat el tractament NUTRI-COACH que pretén realitzar un seguiment estret i personalitzat setmanal o bisetmanal.
¿Què és el COACHING?
El coaching és una intervenció que té com a objectiu l'enfortiment de l'autoestima en la pròpia persona, independentment de la qüestió o la tasca de la qual es tracti.
És un procés d'entrenament individual, estructurat de manera que permet a la persona desenvolupar el seu potencial i augmentar el seu nivell de resultat.
Perquè les persones canviïn han d'experimentar el desig i la necessitat de dur a terme el canvi
PER QUÈ S'HA POSAT TAN DE MODA?
El coaching ofereix avantatges davant d'altres tractaments.
¿I EL COACHING NUTRICIONAL?
Coaching Nutricional és aquell tipus de coaching relacionat amb l'alimentació. El procés està dirigit per a aquelles persones que vulguin fer canvis en la seva alimentació i vulguin canviar les seves conductes alimentàries.
En el coaching nutricional, el pacient es planteja uns objectius relacionats en la millora de la seva salut i s'apliquen mesures preventives o tractaments.
¿PER A QUÈ SERVEIX EL COACHING NUTRICIONAL?
QUÈ BENEFICIS EM POT APORTAR AQUEST TRACTAMENT?
En ENDOCS t'oferim la possibilitat de realitzar un tractament completament personalitzat i adaptat a les teves necessitats perquè aconsegueixis D'UNA VEGADA PER TOTES canviar la conducta alimentària.
Autor:
Dietista-Nutricionista Educadora en Diabetis Coach nutricional Especialista en Nutrició Esportiva Especialista en intoleràncies alimentàries i al·lèrgies Coordinació unitad d' obesidad
Generalment, les guies alimentàries han recomanat la ingesta de làctis "semidesnatats" o "desnatats" basant-se en alguns efectes negatius sobre el LDL (colesterol dolent) d'alguns greixos saturats de cadena llarga.
Continuar llegintLa sensibilitat al gluten no celíaca (SGNC) o Non-Celiac Gluten Sensitivity (NCGS) es manifesta amb símptomes específics, tant intestinals com extraintestinals, semblants a el quadre clínic de la malaltia celíaca.
Continuar llegint