Acompanyament amb Coaching Nutricional

Acompanyament amb Coaching Nutricional
Cal considerar que quan s'inicia un programa de pèrdua de pes on cal fer restriccions per tal d'aconseguir la pèrdua ponderal, es pot desencadenar algun tipus de TCA (por al rebuig, control excessiu de la ingesta, ansietat cap a la menjar amb atraconades o episodis de menjar d'amagat...)

En algunes ocasions, l'inici d'una pauta d'alimentació per ajudar a la pèrdua de pes pot condicionar algun trastorn de conducta alimentària o pensaments o conductes inadequades (excessiva preocupació per la imatge corporal, atraconades degudes a ingestes calòriques inadequades, conductes de compensació per perdre pes de manera més ràpida, realització excessiva d'exercici físic, ...).

En aquests casos, tractarem de manera personalitzada al pacient per ajudar-lo a trobar un equilibri alimentari/ emocional.


El seguiment d'una pauta nutricional o una dieta de pèrdua de pes és un procés costós i durador. Per aquest motiu, és important tenir un acompanyament i poder comptar amb estratègies nutricionals per poder-ho dur a terme.
El Coaching Nutricional pretén que el pacient sigui el protagonista del seu pla, prengui consciència del que vol i què és el que necessita per aconseguir-ho. D'aquesta manera, el CANVI és molt més efectiu.


Vols fer-nos una consulta Coaching Nutricional ?

Acompanyament amb Coaching Nutricional

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Acompanyament amb Coaching Nutricional

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Acompanyament amb Coaching Nutricional

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +