Nutrició i Gestació

Nutrició i Gestació
La gestació és una estat en el que augmenten els requeriments nutricionals, tant energètics com de vitamines i minerals. És fonamental que l’alimentació sigui suficient, adequada i equilibrada per permetre el correcte creixement del fetus i el estat òptim de la mare per afrontar el part i la lactància.

Amb el seguiment nutricional, a més, es treballa per un augment ponderal correcte i es dóna consell dietètic entorn a les molèsties típiques d’aquesta fase ( estrenyiment, pirosis, nàusees...).  L’augment ponderal excessiu pot conduir a diabetis gestacional, obesitat infantil i , en alguns casos Diabetis Mellitus tipus 2, t’ajudem a evitar-lo.

Si sorgeixen alteracions de la glucèmia durant l’embaràs (Diabetis gestacional) el nostre equip multidisciplinar acompanyarà per aconseguir un bon maneig de la malaltia per a que l’embaràs evolucioni amb normalitat

Després del part i la lactància acompanyem a la dona en al retorn cap al pes habitual mitjançant un pla alimentari adaptat i personalitzat.


Vols fer-nos una consulta Nutrició en la gestació, lactància i menopausa ?

També et pot interessar


Nutrició i Gestació

La Carxofa. Aliments de temporada

Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.

Nutrició i Gestació

L'humus

El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut

Nutrició i Gestació

El consum d'espècies picants genera beneficis per a la salut

Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +