Algunes persones presenten intoleràncies alimentaries, específiques (celiaquia, intolerància a la lactosa...) o inespecífiques (quan tot i fer test no es detecta la causa).
Aproximadament un 20% de la població presenta durant la vida una reacció adversa alimentària.
Les intoleràncies alimentàries són un grup de reaccions adverses als aliments en què no està involucrat el sistema immunitari.
És fonamental dur a terme una valoració i un diagnòstic correctes per evitar dietes d'eliminació innecessàries, que poden comportar retards en el creixement i el desenvolupament dels lactants i els nens, i dèficits nutricionals en els adults.
Les intoleràncies més habituals a la nostra societat són: Intolerància a la lactosa, fructosa, sorbitol, malaltia celíaca, sobrecreixement bacterià entre d'altres.
El nostre equip us ofereix el consell personalitzat per al diagnòstic i el tractament.
T'ajudem a adaptar l'alimentació ia garantir una aportació nutricional equilibrada i adaptada.
Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.
El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut
Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.