Són intoleràncies que poden aparèixer soles o combinades. Solen donar gran malestar gastrointestinal que millora en gran manera en retirar les fonts alimentaries del sucres que el provoquen.
Cada cop són més freqüents les visites sobre intoleràncies alimentàries. La fructosa i el sorbitol són edulcorants que es troben de forma natural a moltes fruites i verdures, i de forma artificial en productes processats. Cal planificar una pauta nutricional per evitar tenir dèficits nutricionals a llarg termini.
S'estima que el 80% de la població mundial pateixen intolerància a la lactosa en més o menys grau. Cada vegada més, augmenten les visites sobre molèsties digestives que fan que hàgim de fer un bon diagnòstic i pauta nutricional específica.
Les intoleràncies alimentàries depenen molt de cada persona, així que una bona estratègia és valorar el grau d'intolerància i adaptar la millor pauta nutricional per a tu.
Per la seva baixa aportació energètica i greixosa esta molt indicada en aquells pacients que segueixen pautes d’aprimament.
El consum d’ humus s'associa amb una baixa incidència d’obesitat i altres problemes de salut
Diversos estudis han vinculat l'atracció pel menjar picant a persones atrevides, amb fortes personalitats i persones a la recerca d'aventures.