Estudis clínics


Els estudis clínics ens permeten profunditzar en el coneixement de la malaltia hipofisària. Convidem als nostres pacients a participar

La nostra unitat de hipòfisi està integrada en el grup d'experts en hipòfisi de la Societat Espanyola d'Endocrinologia (SEEN).

 

Participem en un estudi molecular anomenat REMAH que ens permet ampliar l'estudi dels tumors que operem, analitzant l'expressió de diferents gens. La informació que ens proporciona pretén ser d'ajuda per a aquells pacients que necessiten altres tractaments més enllà de la cirurgia.

 

Vam participar en un estudi clínic anomenat ACRONIS: avalua l'eficàcia de l'últim tractament farmacològic aprovat per tractar la acromegàlia: el Pasireotide. Si vostè té acromegàlia i creu que pot necessitar un nou tractament, estarem encantats de valorar la seva elegibilitat per a l'estudi.

 

També en aquest moment col·laborem amb l’Hospital Clínic en un estudi d'un fàrmac en investigació per al tractament de la Síndrome de Cushing. EL fàrmac es diu Osilodrostat. És per a pacients no elegibles per a cirurgia o que han recidivat.


Vols fer-nos una consulta Estudis científics?

Estudis clínics

Acromegàlia: nous fàrmacs en un futur proper

Nous fàrmacs en el tractament mèdic d'un dels tumors hipofisaris més complicats: l' acromegàlia

Estudis clínics

Hem assistit a la reunió nacional d'experts en hipòfisi a Madrid del grup de neuroendocrinologia de la SEEN

La reunió s'ha centrat sobretot en l'estudi molecular de tumors hipofisaris d'àmbit nacional en què participem: l'estudi REMAH

Estudis clínics

Tractament hormonal substitutiu: tractament de l’ hipopituitarisme

La disfunció dels sistemes hormonals requereix que nosaltres, els endocrinòlegs, tinguem la suficient perícia i entrega per a trobar el millor tractament de reposició hormonal. I el millor és aquell que de forma més fidedigna reprodueix els nivells d’hormones de l’estat de no malaltia.


Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. OK | Más información

Política de cookies +